Proefles Kennismaken met Color Navigator

Proefles Kennismaken met Color Navigator

Een bijzonder kleursysteem

Color Navigator...misschien heb je er al eens van gehoord. Na 20 jaar onderzoek en ontwikkeling werd dit systeem gelanceerd. Color Navigator is een innovatief en internationaal kleursysteem voor professionele vormgevers en brengt een nieuwe manier van werken met kleur die je inzicht geeft in hoe kleur ons (de klant!) beïnvloedt. Dit breed inzetbare kleursysteem is geschikt voor het bepalen van kleuren van o.a. collecties, producten, interieur, exterieur en mode en het is geschikt voor de nationale en internationale markt.

de meerwaarde van Color Navigator

NIA ACADEMIE is erg enthousiast over het Color Navigation Systeem! Als je je verdiept in het Color Navigation System, verover je belangrijke tools die je heel gericht én creatiever kunt toepassen in je werk als interierprofessional. 

Om je kennis te laten maken met Color Navigator, organiseert NIA daarom een proefles in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Informatie

Duur
2 uur

Prijs
VOL, je kunt je niet meer inschrijven

Vooropleiding.
Voor interieurontwerpers en -stylisten adviseren we als vooropleiding cursus 'Kleuradviseur 1' van NIA ACADEMIE. We gaan er van uit dat je kennis hebt van het kleursysteem NCS, grijswaarden en kleurverzadiging etc.

Doelgroep
Interieurontwerpers en –stylisten, interieurarchitecten, architecten, grafisch vormgevers, personal shoppers, productontwerpers, collectioneurs, productstylisten en inkopers.

Locatie
De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Lesdatum

Tijd
10.00 - 12.00 uur

Docent
Marie-Gon Vos

Exclusief bij NIA, voor professionals

'Ik weet al heel veel van kleur. Waarom zou ik me verdiepen in nóg een kleursysteem?' vraag je je misschien af. Color Navigation is een systeem dat niet alleen náást andere systemen werkt, het werkt ook overkoepelend! Het is toepasbaar op veelgebruikte kleursystemen als het NCS-kleursysteem en Pantone. Het Color Navigator Institute heeft jarenlang onderzoek gedaan naar hoe kleur en het brein op elkaar reageren. Op basis hiervan lanceerde het instituut een systeem dat het gemakkelijk maakt om te navigeren door de talloze kleuren en nuances die bestaan.

Maak kennis met Color Navigator

Marie-Gon Vos, docent bij NIA ACADEMIE en gebruiker van het systeem, zegt hierover:

"Ik vind het heerlijk om mee te werken, het maakt kiezen veel eenvoudiger. De terugkoppeling en onderbouwing naar mijn klant is veel steviger, waardoor m'n verhaal nóg meer staat als een huis. Het mooie is dat na mijn toelichting er direct herkenning is bij de klant én voor het gekozen kleurenpalet".

Dat is het effect van Color Navigator: het maakt je werk makkelijker én je kleuradvies is goed onderbouwd, waardoor je meer draagvlak bij je opdrachtgever creëert.

Juist dát effect maakt NIA zo enthousiast over het systeem. Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk mensen te onderwijzen in, en enthousiast te maken voor Color Navigator!

Tijd
10.00 - 12.00 uur

Docent
Marie-Gon Vos

2-daagse cursus

NIA ACADEMIE heeft voor Nederland het exclusieve opleidingsrecht verworven voor de training Color Navigation System, gericht op interieurarchitecten en -vormgevers. In een tweedaagse cursus leer je de 'ins en outs' van Color Navigator kennen en krijg je tools aangereikt, waarmee je Color Navigator in je dagelijkse praktijk als professional kunt toepassen.

Vooropleiding

De cursus is uitermate geschikt om te volgen als je bij NIA de cursus Kleuradviseur 1 hebt gedaan, of als je de basis van kleurgebruik kent. Als je ergens anders bent opgeleid dan bij NIA, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Docent Marie-Gon

Binnen de stylingwereld is zij één van de trendsetters op het gebied van kleur en werkt ze met veel toonaangevende bedrijven in de interieurbranche, zoals VT Wonen & Designbeurs, HISTOR en vele tijdschriften. Zij is ook één van de eersten die de meerwaarde van het Color Navigation System inzag en er in is geschoold. 

Door haar uitgebreide ervaring kan Marie-Gon je niet alleen de theorie achter het systeem uitleggen, maar kan ze beter dan wie dan ook laten zien hoe het systeem in de praktijk werkt!

(Alle beelden van Color Navigator)