Administratie & Organisatie

Administratie & Organisatie

Contactgegevens

Je kunt contact opnemen met Marloes als je vragen hebt over je aanmelding of betaling voor een korte cursus. Ook kun je bij haar terecht met overige administratieve vragen over een korte cursus en met vragen en opmerkingen over onze locatie in Nieuwegein.

M: nia.nieuwegein@gmail.com 

T: 06 42 74 96 67

Marloes is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Over Marloes

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij NIA ACADEMIE als Locatiemanager en houd ik mij bezig met de organisatie en planning van de vakopleidingen en cursussen. Ik ben vaak in Nieuwegein aanwezig voor de opstart en alles wat daarbij komt kijken. Het leukste aan werken bij NIA ACADEMIE is dat ik veel contact heb met zowel docenten als cursisten. We proberen iedereen de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen en het is erg leuk om de cursisten te volgen in hun weg in de interieurbranche. Ik ben nog steeds verbaasd om te zien welke groei de cursisten doormaken tijdens de vakopleidingen en cursussen en ik vind het erg leuk om de eindpresentaties te bekijken tijdens de laatste les.  

Zelf heb ik altijd al een passie gehad voor interieur en styling. Ik vond het dan ook ontzettend leuk toen er een baan beschikbaar kwam bij NIA ACADEMIE. Zo kon ik werkzaam zijn in de branche en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in dit vakgebied. Verleden jaar heb ik samen met mijn vriend en twee kinderen de sleutel gekregen van een oud huis en heb al mijn passie en kennis kunnen gebruiken om er ons droomhuis van te maken!