Creatief Ondernemersplan

Creatief Ondernemersplan

Unieke cursus, in samenwerking met BNS-Crisp: Creatief Ondernemersplan!

Een baan in vaste dienst is niet zo eenvoudig te vinden. Als je al 'wat ouder' bent is dat nog lastiger, omdat vaak de voorkeur wordt gegeven aan jonge werknemers. Misschien heb je helemaal geen zin meer om voor een baas te werken, dat kan natuurlijk ook. Werken als ondernemer of zzp-er is dan de oplossing.

Je hebt een gedegen opleiding achter de rug en je wilt starten als stylist of –ontwerper in de interieurbranche. Of jij bent al gestart, maar je wilt je beter profileren en meer opdrachten. Hoe doe je dat? In deze cursus ga je na het vaststellen van je ondernemersprofiel intensief aan de slag met je eigen ondernemersvaardigheden.

Samen

BNS-Crisp en NIA ontwikkelden gezamenlijk een cursus die je op weg helpt. In zes bijeenkomsten worden ondernemersplannen gemaakt en besproken, en trainen we allerlei (ondernemers)vaardigheden. In deze cursus kun je terecht met al je vragen over het opstarten van een eigen bedrijf.

Als afsluiting van de cursus presenteer je je ondernemersplan aan je medecursisten en docent.

De doelgroepen van deze cursus zijn: interieur- en vastgoedstylisten, interieurarchitecten, dessinontwerpers en startende zzp-ers in de interieurbranche.

cursusinformatie

Duur
6 ochtenden van 3 uur + uitgebreide individuele intake

Prijs
€ 495 ,- | Onze cursussen zijn BTW vrij

Inclusief ondernemersscan
Test en evaluatie kosten samen € 380,-: dit bedrag is bij de cursusprijs inbegrepen.

Betaling
Bovenstaande prijs geldt voor iDEAL betaling. Je ontvangt een bevestigingsfactuur via de mail.

FACTUUR
HEB JE NIET DE MOGELIJKHEID OM MET IDEAL TE BETALEN EN WIL JE MET EEN FACTUUR VOORAF BETALEN? KIES DAN VOOR BETALING VIA FACTUUR. JE ONTVANGT DE FACTUUR DIRECT IN JE MAILBOX. JE INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF ALS WE HET BEDRAG HEBBEN ONTVANGEN OP DE REKENING VAN NIA ACADEMIE. LET OP, VOOR DEZE BETAALWIJZE BRENGEN WE € 12,50 ADMINISTRATIEKOSTEN IN REKENING.

Lunch
Geen Lunch

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 12 personen

Huiswerkbelasting
Circa acht uur per week

Doelgroep van de cursus
Startende interieur- en vastgoedstylisten, interieurarchitecten, startende dessinsontwerpers, startende zzp-ers in de interieurbranche.

Locatie
De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Lestijden

10.00 tot 13.00 uur

Schrijf je in met de groene button onder aan de pagina

 

Ondernemersscan

Geen half werk bij NIA ACADEMIE! We starten deze cursus met een ondernemersscan. Deze test heeft als doel een eigen ‘ondernemersprofiel’ samen te stellen. Hierin komen je sterke en zwakke punten naar voren, zodat je je tijdens de cursus kunt richten op de ontwikkeling van aspecten die de meeste aandacht behoeven. Evaluatie (samen met de docent) van deze test neemt ongeveer een uur per persoon in beslag en vindt plaats voorafgaand aan de cursus. Deze test en evaluatie kosten samen € 380,-. Dit bedrag is bij de cursusprijs inbegrepen.

Maak je idee concreet

In onze cursus Creatief Ondernemersplan maak je kennis met de vele aspecten van het starten van je zzp-praktijk. Op deze manier ontwikkel je een betere focus en ben je beter in staat je plannen te definiëren én te realiseren. Aan het einde van dit traject heb je voldoende handvatten om op een bij jou passende wijze van start te gaan. Maar… let op! Daarvoor is het wel van wezenlijk belang dat je gedurende de cursus actief werkt aan alle deelopdrachten. We hebben de lessen om de week gepland zodat je voldoende tijd voor het huiswerk hebt.

Lunch
Geen Lunch

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 12 personen

Huiswerkbelasting
Circa acht uur per week

Doelgroep van de cursus
Startende interieur- en vastgoedstylisten, interieurarchitecten, startende dessinsontwerpers, startende zzp-ers in de interieurbranche.

Locatie
De Woonindustrie | Symfonielaan 1 | Nieuwegein

Lestijden

10.00 tot 13.00 uur

Schrijf je in met de groene button onder aan de pagina

 

Samen sterk

Alle deelnemers van de cursus denken kritisch mee over jouw ondernemersplan en de docent heeft de rol van coach. Je verwerkt die kennis én de inzichten die je opdoet in je persoonlijke ondernemersplan en waar nodig/mogelijk in een moodboard.

We gaan op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

  1. Wat is het concept van je onderneming? Hoe onderscheidt jouw product of dienst zich van ander aanbod?
  2. Wie is je doelgroep en wat zijn de kenmerken hiervan? Op welk deel van de markt ga je je richten?
  3. Je ondernemingsvorm is waarschijnlijk zzp. Wat zijn de voor- en nadelen?
  4. Hoe kom je aan informatie over het ondernemen als zzp'er?
  5. Wat wordt de kern en visie van je bedrijf en hoe maak je dat zichtbaar? Hoe vertaal je je plannen en ideeën financieel?
  6. Hoe maak je een plan voor on- en offline acquisitie?
  7. Welke media zijn er en welke zijn effectief om jouw doelgroepen te bereiken? Hoe ziet je communicatieplan er uit?

Creatief Ondernemersplan wordt afgesloten met een presentatie van jouw ondernemersplan aan je medecursisten en docent.

Docent Marjolein L’Ortye

Werkt al meer dan 15 jaar als zelfstandig trainer en ondernemerscoach. In die tijd heeft ze honderden ondernemers geholpen meer grip en zicht op hun bedrijf te krijgen.
“Mijn lol is om samen te onderzoeken hoe jouw ‘persoonlijke communicatie’ er uitziet en hoe deze te versterken of te verbeteren is: welke manieren gebruik je bijvoorbeeld om contact te maken? Hoe zorg je dat de ander zich daadwerkelijk gehoord en gezien voelt? En hoe maak je duidelijk welke waarde jij met je product of dienst vertegenwoordigt? Dat proces levert naast veel inzicht ook erg veel plezier op. Kenmerkend aan mijn manier van werken is dat ik de overdracht van inhoudelijke onderwerpen combineer met concrete, toegepaste en praktische training en coaching. Op deze manier nodig ik je uit om actief te werken aan het behalen van je doelen.”

www.marjoleinlortye.nl

Vragen?

Bron afbeeldingen: VTwonen&design beurs

Heb je nog vragen of wil je bijvoorbeeld je persoonlijke leerdoel voorleggen? Neem dan contact op! Dat kan via  e-mail of met een telefoontje naar de studieadviseur van de NIA ACADEMIE.

nia.vragen@gmail.com

06 41 39 79 15 | Jannet den Hollander (ma t/m do 10.00 - 17.00 uur)
06 24 14 55 54 | René Verhoeven (ma, di, do, vrij 10.00 - 17.00 uur)

Creatief Ondernemersplan start vrij 5 april 2019

Les 1 vrijdag 5 april 2019

Les 2 vrijdag 19 april 2019

Les 3 vrijdag 10 mei 2019

Les 4 vrijdag 24 mei 2019

Les 5 vrijdag 7 juni 2019

Les 6 vrijdag 21 juni 2019

nieuwegein creatief ondernemersplan vanaf vrij 5 april 2019