Stylistendag

Stylistendag

HET event voor de interieurprofessional

Van zondag 1 september tot en met 4 september is de VAKbeurs in De Woonindustrie. Op ruim 40.000 m2 tonen meer dan 140 interieurmerken uit het midden- en hoge segment hun laatste collecties en noviteiten. Op dinsdag 3 september organiseert De Woonindustrie, samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE, een dag speciaal voor interieurstylisten. Ook dit jaar belooft de Stylistendag een prikkelende en leerzame dag te worden. Laat je inspireren door presentaties en lezingen. We geven je hier alvast een sneak preview van het voorlopige programma.

voorlopig programma

10.00 - 10.30 uur - ontvangst in het Atrium

10.30 - 11.30 uur - keynote Monique van der Reijden

11.45 - 12.30 uur - presentatie Pinacademie.nl

12.30 - 13.15 uur - lunch op eigen gelegenheid

13.15 - 14.00 uur - lezingStorytelling met Dessins

14.15 - 15.00 uur - lezing Home Made By

14.15 - 15.00 uur - presentatie Virtual Builders

15.00 - 15.30 uur - netwerken bij BNS Crisp en NIA ACADEMIE

Lezing Home Made By

Home Made By is een nieuw Nederlands interieurmerk met als doel: mensen echt helpen een persoonlijk en leefbaar huis te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Zij koppelen Design Services aan een prachtige eigen collectie vloeren, wandafwerking, raambekleding en verf.

Home Made By heeft de ambitie om vakkundig interieurontwerp voor een grote groep mensen beschikbaar te maken. Hoe zij dit doen? Tijdens deze presentatie neemt Heleen Fellinger je graag mee in de visie van Home Made By op interieurontwerp en de toekomst van het vak. Aan de hand van de Design Services 'Design Date', 'Design Plan' en 'Design Plan 3D', de innovatieve manier van werken en het netwerk van vakmensen maakt Home Made By interieurs waarin mensen zich echt thuis voelen. Tijdens de presentatie licht Heleen toe wat Home Made By zelfstandig werkende interieurontwerpers kan bieden en hoe zij samenwerking voor zich ziet. Maak je klaar voor vernieuwing en verrassing en een geheel eigen kijk op interieurinrichting!

Lezing Storytelling met dessins

Dessinontwerper Mechtild Kets is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (Artez) en heeft haar eigen bedrijf opgezet waarin ze dessins ontwerpt en producten ontwikkelt. Haar motto: 'Imagine' betekent een onophoudelijke zoektocht naar nieuwe, verschillende concepten om onderscheidende prints te maken.

 


(Foto Mechtild: Lucy Besson)

Aanmelden en praktische info

Meld je aan voor de Stylistendag via deze link (klik op Najaarsvakbeurs en meld je aan voor de dinsdag als stylist)

LUNCH OP EIGEN GELEGENHEID
Tijdens de VAKbeurs zijn er in De Woonindustrie diverse mogelijkheden om te lunchen. Catering Lokaal heeft de regio afgespeurd naar de allerbeste lokale leveranciers.

Leuk als je erbij bent, tot dan!