Proefles Dessin Ontwerpen

Proefles Dessin Ontwerpen

Dessins zijn 'terug van weggeweest'

Textiel is de toekomst en de interieurs mogen weer wat speelser. Prints zijn daarom niet meer weg te denken uit het interieur en zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting met textiel en behang. Dessins zijn 'terug van weggeweest' en geven jouw stylingplan een extra (kleurrijk) accent.

Voor professionals in het interieur die een start willen maken met het ontwikkelen van eigen dessins voor stoffen en behang, biedt NIA ACADEMIE een basis vakopleiding aan van 8 dagen. Tijdens deze opleiding leer je dessins ontwerpen in het programma Photoshop (Elements). Overweeg jij om deze opleiding te gaan doen maar wil je eerst kennismaken? Dan ben je van harte welkom op de Proeflesochtend Dessin Ontwerpen in De Woonindustrie!

Kom langs

Wil je eerst kennismaken met onze docent, de lessen en de dessinontwerppraktijk? Op deze ochtend heb je ruimschoots de gelegenheid om te ontdekken of het iets voor jou is! Tijdens deze ochtend ontvang je informatie over NIA ACADEMIE en volg je een proefles Dessin Ontwerpen door onze docent Marianne Hoogstraten. De ochtend duurt van 10.00 - 12.30 uur. 

Er is nog geen nieuwe datum gepland voor een proefles Dessin Ontwerpen. Hou hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten. Aanmelden voor de nieuwbrief kan rechts onderaan op deze pagina.

 

 

 

Docent Dessin Ontwerpen Marianne Hoogstraten

Programma

09.30 - 10.00 uur   Inloop met koffie/thee/lekkers

10.00 - 10.30 uur   Welkom/intro NIA ACADEMIE

10.30 - 12.30 uur   Proefles

NAAR DE VAKBEURS
Wil je liever naar de proeflessen Interieurstyling (Fase 1) en Interieur Ontwerpen (Fase 2)? Dat kan ook in de Woonindustrie tijdens de VAKbeurs in februari en september. Tussen de proeflessen door kun je dan gratis de VAKbeurs van De Woonindustrie bezoeken. Dit geldt alleen voor aspirant-studenten, losse aanmeldingen voor de beurs zijn niet mogelijk.

 
 

Bron afbeelding: Designed for Living