Kennismaken met BNS Crisp

Kennismaken met BNS Crisp

Kom kennismaken met BNS Crisp!

Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert BNS Crisp een informatieve en inspirerende bijeenkomst in de Homebase in De Woonindustrie in Nieuwegein. Dit is een bijeenkomst voor de leden die verhinderd waren tijdens de extra Algemene Leden Vergadering op 12 december jl., maar óók voor geïnteresseerden, relaties en potentiële nieuwe leden, dus voor jou!

Welkom

Het Crisp-team heet je welkom vanaf 13.30 uur met koffie, thee en een lekkernij. Het programma start om 14.00 uur.
Carin Frijters, voorzitter van BNS Crisp, zal de contouren en de ontwikkelingen in de interieurmarkt én aansluitend daarop de koers en plannen voor 2019 van BNS Crisp presenteren.

Daarnaast zijn er óók flitspresentaties van diverse stylingtrends voor 2019/2020, verzorgd door professionals uit het vak:

1. Interieurtrends door Ellentine van Elderen

Ellentine is interieurontwerper, conceptbedenker en stylist. Zij ontwerpt interieurs en geeft workshops, trainingen en trendpresentaties aan particulieren en bedrijven. Ze werkt al jaren met veel plezier als kleurspecialist voor Histor en is gastdocent voor diverse interieuradviseur opleidingen. "Mijn vak is altijd in beweging en na ruim 25 jaar nog steeds mijn passie".
www.alael.nl

2. Groentrends door Karin Vollering

Karin is ondernemer, groenstylist en heeft een prachtige winkel in Delft: Groene Vingers. Zij ademt haar hele leven al groen en is vanaf januari ambassadeur voor het domein groenstyling bij BNS Crisp. Karin deelt tijdens deze flitspresentatie de groentrends die aansluiten bij de getoonde interieurtrends en geeft aan hoe ze hiertoe komt.
www.groenevingersdelft.nl

3. Retailtrends door Carin Frijters

Carin is met twee retailboeken, Prikkel de Koopknop en RetailTheater geen onbekende in het retailvak. Sinds juni 2018 is ze tevens trotse voorzitter van BNS Crisp. ‘Verbreden en verstevigen van de basis van onze beroepsvereniging is noodzakelijk om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende vraag in de markt en onze leden de juiste inspiratie te bieden.’
www.bnscrisp.nl

Meld je aan!

Een augumented reality demonstratie - speciaal voor de woonbranche - van Sticky Lock maakt de middag compleet. 

Rond 16.00 uur wordt deze inspirerende middag afgesloten met een drankje en is er volop de gelegenheid om te netwerken.

Nog géén lid?
Ben je nog geen lid maar wél nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan kun je je aanmelden via info@bnscrisp.nl en betaal je slechts €10,= excl. BTW voor deze bijeenkomst.

Mocht je ter plekke besluiten om lid te worden, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lidmaatschap. Tevens ontvang je een tijdschrift kado t.w.v. €15,- als je lid wordt in januari .
 
Het BNS Crisp team kijkt uit naar je komst!

 

Beeld: via www.bnscrisp.nl