Spice Colours

Spice Colours

What Spices can do!

Robert Schellekens - eigenaar van Vestingh paint, craft & lifestyle -  en Marie-Gon Vos - topstylist én docent bij NIA ACADEMIE - hebben de handen ineen geslagen en samen een nieuwe verflijn ontwikkeld. Op 19 september j.l. lanceerde Vestingh de nieuwste verflijnen van LAB ECO Paint. In samenwerking met Marie-Gon zijn spannende en exotische kleuren toegevoegd aan het kleurenpalet. 

India als inspiratiebron

Zowel Robert als Marie-Gon hebben een warm hart voor India en zijn dáár geïnspireerd geraakt tot het samenstellen van een serie nieuwe, diepe kleuren genaamd Spice Colours. Deze Spice Collection is geïnspireerd op de kleurrijke kruiden uit India. Deze diepe kleuren zijn zo levendig dat je de intense smaken van deze exotische keuken bijna kunt ruiken!

LAB Eco Paint

LAB ECO Paint is een ecologische, matte, schrobvaste (klasse 1) muurverf voor binnen en buiten, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. LAB ECO Paint bestaat uit drie collecties: de Neutral, de Industrial en de nieuwste Spice Collection. De Neutral en Industrial Collection zijn geïnspireerd op Nederlands industrieel erfgoed en bijzondere elementen uit de natuur. Elke kleur heeft zijn eigen verhaal en is hierdoor uniek. Samen met de Spice Collection komt het totaal nu op 88 tinten. Daarnaast is LAB ECO Paint in vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar! De LAB colours zijn eveneens leverbaar in alle Vestingh verven en DIY Coatings.

Samenwerkingsmogelijkheden

Het is mogelijk je eigen kleurpresentatie van LAB ECO Paint in je bedrijf, winkel of studio toe te passen (geen voorraad nodig, zonder mengmachine!). Vestingh heeft verschillende modules en gaat bij interesse graag met in je in gesprek over de vele opties! Ook zijn er mogelijkheden om samen te werken via commissies. Vestingh biedt uitstekende condities op de eigen LAB ECO Paints, Vestingh verven en Vestingh DIY Coatings maar ook op andere topmerken verf: Pure and Original, Little Greene, Farrow and Ball, Sigma en Sikkens. Daarnaast is er de optie om te werken met het DO IT LAB pakket en CREATE YOUR OWN LAB.

Wil je meer informatie of wil je samenwerken? Neem contact op: info@vestingh.nl / 035-6923314

Over Vestingh

Vestingh Paint & Craft is een verf- en lifestyle label met een eigen webshop, een inspirerende conceptstore van ruim 400 m2 in Bussum en een kantoor in de krachtcentrale in Huizen. Vestingh verkoopt alleen de beste kwaliteitsverven, waaronder twee succesvolle eigen labels: LAB ECO Paint en alle Vestingh verven (verschillende soorten lakken, muurverven ofwel een volledig assortiment) en DIY Coatings (wand, vloer, badkamer en zwembad).

 

 

Fotografie: By Muk