NIA ACADEMIE in Rotterdam

NIA ACADEMIE in Rotterdam

Binnenhuisontwerpen en interieurstyling

Rotterdam, januari 2016 – Opvallend design, spraakmakende architectuur, stedelijke vernieuwing: onze nationale havenstad staat wereldwijd bekend als hotspot voor vormgeving. Een professionele, compacte opleiding voor interieurontwerpers ontbrak echter nog in de regio. Opleidingsinstituut NIA speelt hierop in en biedt vanaf begin maart 2016 haar gedegen Vakopleiding Binnenhuisontwerpen aan in Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende proefles volgen.

Nummer 5 in de Top-10

Dat is de positie van Rotterdam in de maatgevende reisgids Lonely Planet’s Best Travel. Projecten als de Kop van Zuid, de Erasmusbrug, de Markthal en fraaie verbouwingen van oude panden hebben de stad opgestuwd. Aankomend vormgevers treden toe tot die designwereld met NIA’s Vakopleiding Binnenhuisontwerpen. In 12 lesdagen leggen zij een stevig fundament voor hun nieuwe beroep als interieurvormgever.

Gratis proeflessen

In NIA’s Vakopleidingen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling zijn de basis voor jouw vakkennis. Het aantal deelnemers per groep wordt beperkt gehouden waardoor er naast kennisoverdracht veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Buiten de klassikale lessen werkt de student zelfstandig aan huiswerkopdrachten. Geïnteresseerden in de opleiding? Kom naar onze gratis proeflessen. Aanmelden kan via: nia.academie.office@gmail.com.

modulair onderwijs voor interieurprofessionals

NIA heeft de afgelopen jaren een unieke positie verworven met haar modulair onderwijs voor interieurprofessionals. Het instituut leidt op met praktijkgerichte opleidingen Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling en met cursussen zoals SketchUp en kleur-, dessin- en lichtontwerp. Inmiddels zijn er bij NIA honderden interieurvormgevers geschoold. Alle docenten zijn vakmensen uit de branche. Daarnaast werkt NIA samen marktpartijen als BSN Crisp, Stylink.nl en bedrijven uit de interieurindustrie.

Meer lezen? Surf naar de site van NIA!
Of meld je direct aan voor de proefles in Rotterdam nia.academie.office@gmail.com

bron beeld o.a. Boffi Concept Studio, Art Rotterdam